SIAPA IBNU K?

Saya adalah seorang bekas wartawan di Bernama setelah bersama agensi berita rasmi Malaysia itu selama lima tahun. Banyak pahit getir sepanjang lima tahun saya menulis berita untuk Bernama itu. Selain blog, saya juga ada kadang-kadang merakamkan sendiri video youtube saya sendiri menyentuh isu-isu semasa dan isu-isu sosial. Tetapi ketika merakamkan video mengkritik Namewee menggunakan puppet, saya dikutuk teruk di dalam youtube dan kemudian saya cuba sedaya-upaya memperbaiki penyampaian video saya.

Video Pakcik Depan Sogo 2 (Original) adalah hasil dari rakaman terbaik saya yang saya tidak jangkakan sama sekali. Rakaman melibatkan Pakcik di hadapan pusat beli belah Sogo itu betul-betul mengejutkan kerana kini ia ditonton lebih 100, 000 kali.

Alhamdulillah, kini IbnuKhusairy.Com sudah pun mencecah usia lebih setahun dan ia semakin mendapat sambutan. Saya berharap anda yang memberi sokongan teruskan menyokong saya dan blog IbnuKhusairy.Com. Terima kasih. Sebarang pertanyaan berkenaan blog IbnuKhusairy.Com boleh menghubungi saya terus melalui SMS ke 019-6212187, Follow Twitter saya di @IBNUKHUSAIRY.

Blog IbnuKhusairy.Com di bawakan kepada anda oleh Ibnu K Online yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran 002112805-U