GELANG CANTIK-CANTIK!!

KUALA LUMPUR, 22 Feb  2012Pasti ramai yang kenal dengan nama Azmah Dahari yang cukup popular sebagai wartawan Berita TV3, selalu muncul dengan berita melibatkan rakyat di Buletin Utama kadang-kadang setiap malam. Azmah Dahari yang juga rakan saya juga bukanlah seorang yang serius dalam melaporkan berita, beliau juga ada sisi lemah lembut sebenarnya. Sudah berapa kali beliau tweet pada saya untuk menghebohkan pasal blognya yang menjual aksesori khas untuk WANITA!!!. Blognya ialah www.azryndanycollezion.blogspot.com. Itu lah link ke blognya. Ada juga ke yang lupa rupa Azmah Dahari ni macam mana.

Inilah orangnya, jadi kepada adik-adik gadis cute dan akak yang cantik sedang membaca blog ini terus singgah ke blog Azmah Dahari ni ya. Serius!! Macam-macam aksesori yang lawa ada dekat sana. Ada dijual Bracelet, Necklace, Ring dan Barqoue. Tak rugi kalau just klik kat link saya bagi di atas. Entah-entah ada yang berkenan.

Ini salah satu contoh bracelet atau apa gelang tangan ya? Ermm.. Ia dijual di blog Azmah Dahari ini dengan harga RM50 sahaja. Kalau saya tengok sekali pandang, memang nampak cantik dan elegan kepada si pemakainya. Dah gaya ala-ala Princess pula. Ada bermacam-macam jenis lah aksesori wanita di jual oleh Azmah ni. Walaupun sibuk membuat liputan ke sana sini, tidak lupa juga dia share apa yang dia tau pasal kecantikan. Tapi dalam banyak-banyak aksesori di blognya itu, ini yang menarik perhatian saya.

Gelang tangan jed ini juga dijual dengan harga RM50. Murah kan? Jadi tak payah lah nak fikir-fikir apanya, klik sahaja di link yang telah saya letakkan di atas entry ini ok..

Teh”O”Suam : Boleh beli untuk makwe lah!!



ENTRI DITERBITKAN PADA by Ibnu K Dalam CUIT-CUIT

Komen di Facebook:

  • http://www.ibnukhusairy.com Ibnu K

    Tiada masalah, harap ok dengan gaya penulisan saya..

  • http://azrydanycollezion.blogspot.com/ azma

    teruskan mempromosi..