Daily Archives: 03/01/2012

Daily Archives: 03/01/2012

AMALINA JAWAB ISU SEKSI!! SAYA KELU!!

ENTRI DITERBITKAN PADA by Ibnu K Dalam CUIT-CUIT | 2 komen diberi

Entry ini ditulis pada Isnin Serius!! Saya kelu bukan saya mempercayai cerita yang timbul ini. Tapi sebenarnya saya kelu antara percaya dan tidak akan perubahan yang sudah berlaku kepada adik Mutiara 17A SPM 2005 yang sedang belajar di Edinburgh, Scotland tu. Dengar khabar dari rakan blogger, beliau sudah berubah dengan berwarna blonde dan memakai pakaian yang menjolok biji mata AKA seksi. Saya pada ketika itu kagum dan menyesali diri sendiri yang tidak belajar bersungguh sehingga mencatatkan A yang banyak macam …

HATI-HATI SINDIKET SEWA RUMAH

ENTRI DITERBITKAN PADA by Ibnu K Dalam CUIT-CUIT | SILA KOMENLAH SIKIT  

Biasanya kalau korang anak dara, bujang dan pasangan baru berkahwin hendak cari rumah sewa mesti tengok iklan yang ditampal di merata-rata tempat kan. Perkata seperti Untuk Disewa dan For Rent pasti akan menarik perhatian korang untuk menelefon seterusnya menetapkan temujanji untuk melihat keadaan rumah itu. Ada jugak yang tak tengok rumah langsung sebab nak pakai cepat, terus sahaja bayar deposit dan sewa rumah bulan pertama untuk cepat berpindah ke rumah baru. Korang tahu tak?? sewa rumah ni pun sekarang sudah …